Scoala 20

Iun 2022

23 Iunie 2022

ANUNȚ CONTESTAȚII - EVALUARE NAȚIONALĂ 2022

CONTESTAȚII EVALUARE NAȚIONALĂ

CLASA A VIII-A

conf. ORDIN nr. 5149/30.08.2021

Termen depunere contestații:

JOI, 23.06.2022, între orele 16:00-19:00

VINERI, 24.06.2022, între orele 8:00-12:00

Depunerea contestațiilor se face de către părinte/tutore legal împreună cu elevul candidat. Aceștia vor completa și semna o declarație – tip, pusă la dispoziție de școală (secretariat și site-ul școlii www.scoala20pitesti.ro ).

Contestațiile se pot depune la secretariatul Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu (str. Călugăreni, nr. 3) sau transmise electronic la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Menționăm faptul că în declarația – tip candidații declară că au luat la cunoștiință faptul că nota acordată ca urmare a soluționării contestațiilor poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere și reprezintă nota finală obținută de candidat la proba respectivă, care nu mai poate fi modificată (conf. art. 9, alin.1).

În cazul în care contestațiile vor fi completate online, se va proceda în felul următor:

-se descarcă declarația – tip;

-se completează, apoi se semnează, atât de către părinte, cât și de către elev;

-se scanează împreună cu actele de identitate (copil și părinte/ tutore) și se trimite la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.;

-se consideră valide doar cererile care au primit confirmare de primire.

DECLARAȚIE

Sunteți aici:Home Calendar